Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

“BURSASPOR MAÇINI KAZANMAK İSTİYORUZ”

“BURSASPOR MAÇINI KAZANMAK İSTİYORUZ”
Boluspor Teknik Direktörü Reha Erginer, Bursaspor deplasmanı öncesi yaptığı açıklamada, “Bizi zor bir maç bekliyor ama şunu söyleyeyim Bursaspor’u da zor bir maç bekliyor. Bursaspor maçına kesinlikle kazanmak için hazırlanıyoruz” dedi.

Boluspor, hafta sonu deplasmanda karşılaşacakları Bursaspor maçı hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdürüyor. Milli maç arasını taktik ve fiziksel çalışmalarda geçiren kırmızı beyazlı ekip, Bursaspor deplasmanından 3 puanla dönmeyi hedefliyor.

Boluspor Teknik Direktörü Reha Erginer, Bursaspor maçı öncesi çalışmalarla ilgili değerlendirmelerde bulundu. İyi bir çalışma ortamı yakaladıklarını belirten, “Milli maç arası bizim için uzun ama iyi bir araydı. Baktığımız zaman rakibimiz için de bu arayı değerlendirirsek onlar, son haftayı da bay geçtikleri için oldukça uzun bir ara geçirdiler. Onların farklı bir şekilde bizim maça hazırlanacaklarını düşünüyorum. Biz iyi bir çalışma ortamı yakaladık.  U-19 Milli Takımı’na giden oyuncularımız vardı. Onlar da herhangi bir sakatlık problemi olmadan aramıza döndüler. Geçen hafta daha çok fiziksel ve taktiksel olarak geçirdik. Bu hafta ise tamamen taktiksel olarak Bursaspor maçına göre hazırlandık” dedi.

“Hazırlıkları maça yansıtmamız önemli”

Milli maç arasında eksiklikleri üzerine çalıştıklarını ve beklentilerini almayı umduklarını söyleyen Erginer, “İyi bir ara oldu, iyi hazırlandık. Tabi bu hazırlıklar kadar,  maça bu hazırlıkları yansıtmanız da önemli.  Biz bir oyun istikrarımızın olduğunu düşünüyoruz ama skor istikrarı yakalayamadık. İkisini birleştirmek istiyoruz. Ciddi anlamda bölüm bölüm maçların içerisinde, kaybettiğiniz maçlar da dâhil, çok iyi oynadığımız bölümler var. Çok fazla pozisyona giriyoruz ama bitiricilikte bir sıkıntımız var. Onları da bu arda oldukça fazla çalıştık. İnşallah bu çalışmalarımı maça yansıtırız.  Oyuncularım da çok ciddi emek veriyorlar. Umarım, onlar da taraftarımız da, biz de istediğimizi alırız. Beklentilerimizin karşılığını Bursa maçıyla beraber alırız diye düşünüyorum” şeklinde konuştu.

“Eksik yok”

Erginer, kadroda eksik oyuncunun olmadığını belirterek, “Geçen haftadan, covid olan bir oyuncumuz vardı. Onun da bugün testi olacak. Negatif çıkarsa onu da aramıza katacağız. Onun dışında sakatımız, eksiğimiz, cezalımız yok” ifadelerini kullandı.

“Seyir zevki yüksek maç olacak”

Her iki takım içinde zor  bir maç olacağını kaydeden Erginer, “Çok zor olacak ama iyi bir maç bekliyorum. Kalite olarak seyir zevki yüksek bir maç olacak. Bizi zor bir maç bekliyor ama şunu söyleyeyim Bursaspor’u da zor bir maç bekliyor. Rakibimizin konumu da kimseyi yanıltmasın. Zaten genel olarak baktığımızda ligdeki şu andaki konumlar biraz suni. 4-5 hafta sonra biraz daha şekillenecektir. Çünkü puan farkları çok az. Bir hafta 6’ıncıyken, 8’inciyken, öbür hafta puan kaybında 12.-13’ncülüğe düşebiliyorsunuz. Bu suni sıralamalarla çok fazla ilgilenmemek lazım ki Bursaspor da ligin en iyi 3-4 kadrosundan birine sahip. Hatta maliyet olarak da en maliyetli kadrolarından biri. Çok iyi bir oyuncu kadrosuna sahipler. Bulundukları yer, oynadıkları futbolun ya da kadrosunun karşılığı değil. Onun için bizi zor bir maç bekliyor ama biz de son haftalarda gelip gelemesek de iyi oynuyoruz. Bu oyunumuzu devam ettireceğiz. Bursaspor maçına kesinlikle kazanmak için hazırlanıyoruz” diye konuştu.

Etiketler: bolu haberler