Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

“YAKALADIĞIMIZ POZİSYONLARI DEĞERLENDİREMEDİK”

“YAKALADIĞIMIZ POZİSYONLARI DEĞERLENDİREMEDİK”
Boluspor, TFF 1. Lig'in 25. haftasında deplasmanda karşılaştığı Giresunspor’a, 2-0 mağlup oldu. Karşılaşma sonunda Boluspor teknik sorumlusu Tamer Avcı ve Giresunspor Teknik Sorumlusu Hakan Kutlu açıklamalarda bulundu.

Giresunspor deplasmanında aldıkları mağlubiyet için üzgün olduklarını ifade eden Boluspor teknik sorumlusu Tamer Avcı, “Öncelikle kaybettiğimiz için üzgünüz. Bugün takım 75 dakika çok iyi oymadı. Yakaladığımız pozisyonları değerlendiremedik. Üç tane de oyuncumuzu kaybettik bugün. Üzüntümüz daha fazla. Kalan 9 maçta gerekli puanları toplayıp Boluspor’u buradan çıkaracağız inşallah“ dedi.

Giresunspor Teknik Direktörü Hakan Kutlu ise şöyle konuştu; “3 maçtır kaybeden bir takımdık bunun gerginliğiyle maça çıktık. Üç maçtaki sıkıntıları oyuna yansıması vardı. 45 dakika istediğimiz oyunu sahaya yansıtamadık. Maçın ikinci yarısında hemen hemen istediğimize yakın bir takım vardı. Öne çıkışlarda etkili olduk. İkinci yarı zannediyorum gol pozisyonu vermeden maçı tamamladık. Bu krizlerden çıkmak önemlidir. Biz geldiğimizde de kriz ortamı vardı. Ben içine girdikten sonra ekibimle birlikte niye çıkamıyor diye düşünmüştük. Kötü gidişatta kulübün içerisine yansıyan bazı sıkıntılar var. Biz burada bir duruş sergilemeye çalışıyoruz. Kazanırım kaybederim burada duruş belli. Sonucu aldığım bir takımla play-off hedefledik. 15 maç yüksek ritimle oynamış 2 maç mağlup olmuş bir Girsunspor vardı. Bir düşüş olacaktı. Çok önemli maçlar oynayacağız. Eskişehir maçı kolay değil. Biz de bu bilinçle gidip oraya gideceğiz” dedi.