Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

“TRANSFERDE ÇOK İTİNA İLE ÇALIŞIYORUZ”

“TRANSFERDE ÇOK İTİNA İLE ÇALIŞIYORUZ”
Boluspor Başkanı Abdullah Abat, yeni sezonda nokta transferler yaparak başarılı bir sezon geçirmeyi hedeflediklerini belirterek, “16 kişilik bir iskelet kadromuz var. Boluspor’un bir lirası bir kuruşu çok değerlidir. Biz bunları heba etmemek için transferde çok itina ile çalışıyoruz.” dedi.

Kırmızı beyazlı takımın Cuma günü başlayacağı kamp çalışmaları öncesi Boluspor TV’ye transferlerle ilgili açıklamalarda bulunan Abat, “Biz her sene alt yapıdan 2-3 tane futbolcu kazandırabilirsek ilerleyen dönemlerde bu sayı artarak devam edecektir. Futbolda başarı beraber oynamakla, takım iskeletini korumakla geliyor. Geçen sene göreve geldiğimizde 15-20 günde takım kurmak zorunda kaldık. Maddi imkânsızlıklara rağmen ligi çok iyi bir yerde bitiremezsek de kendimiz başarımız saymıyoruz. Onun için bu yıl vaktimiz var ince eleyip sık dokuyoruz. Alt yapıdaki arkadaşlarımızda takımın motivasyonunu o kampı kaldırabilecek düzeyde arkadaşları alıp monte edeceğiz. Bunları önümüzdeki günlerde göreceksiniz.” diye konuştu.

"16 KİŞİLİK İSKELET KADROMUZ VAR"

Alt yapıdan A takıma oyuncu kazandırmak için çalıştıklarının altını çizen Abat, şunları söyledi: “Boluspor’un bir lirası bir kuruşu çok değerlidir. Biz bunları heba etmemek için transferde çok itina ile çalışıyoruz. 16 kişilik bir iskelet kadromuz var. Nokta transferler yaparak bu sezonu çok iyi geçirmek istiyoruz. Bunu yaparken de günün 2-3 saatini alt yapıda harcamaya çalışıyoruz. Bu kardeşlerimizin bizim için çok büyük bir değer olduğunu biliyoruz. Geçen yıl oyuncularımızla imza töreni yapmadık ama Arda ve Ensar ile oturup en büyük transferlerimiz bunlar diye bir mihenk taşı olsun diye mesajını vermek istedim. Bizimde yüzümüzü kara çıkartmadılar. Arda ve Ensar gibi alt yapıda 10 tane oyuncumuz var. Bu değerleri de Boluspor’a katmak istiyoruz. Artık şehir takımlarının kurtuluşu alt yapılarda.1

Etiketler: bolu haberler