Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

“TARAFTARIMIZ ÜMİTSİZ OLMASIN”

“TARAFTARIMIZ ÜMİTSİZ OLMASIN”
Boluspor’un tecrübeli oyuncularından Gökhan Sazdağı, ümitsiz olunabilecek bir durum olmadığını kaydederek, taraftara ‘ümitsiz olmasınlar’ mesajı gönderdi.

Boluspor’un tecrübeli oyuncularından Sazdağı, Boluspor TV’ye konuştu. Üst üste alınan mağlubiyetlerin kendilerini üzdüğünü vurgulayan Sazdağı, “İkinci yarıda ilk yarıdan daha iyi bir oyun sergiliyoruz. Giresunspor maçında şanssız bir gol yedik. Biz lider takıma karşı oynadık. Neredeyse tek kale diyebileceğiniz bir mücadeleydi. Ama ümitsiz olabileceğimiz bir durum yok. Güzel ilerliyoruz iyi de oynuyoruz, bu şanssızlık bir yerde kırılacak. Bunun Tuzlaspor maçı olacağını düşünüyoruz.” diye konuştu.

Sazdağı, Tuzlaspor karşılaşması ile iyi bir seri yakalamak istediklerini söyleyerek taraftara da ümitsiz olmamaları çağrısında bulundu. Sazdağı, “ İnşallah iyi çalışıp Tuzlaspor maçıyla ile birlikte bir seri yakalarız. Ümitsizliğe kapılmaya gerek yok takım iyi bir yolda ilerliyor. İnşallah güzel günleri göreceğiz. Taraftarlar sitemlerinde haklılar onlara hak veriyoruz. İyi bir takımız özellikle ikinci yarıda daha iyi bir oyun sergiliyoruz. Giresun maçında üstün olan bizdik. Yirminin üzerinde kaleyi bulan şutumuz da var. Bu şanssızlık bir yerde kırılacak dediğim gibi ümitsiz olmasınlar.” İfadelerini kullandı.

Etiketler: bolu haberler