Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

“SENİ İLGİLENDİREN BİR ŞEY Mİ?”

“SENİ İLGİLENDİREN BİR ŞEY Mİ?”
Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, cumhurbaşkanlığı adaylığını değerlendiren AK Parti Milletvekili Arzu Aydın’a, “Sanki benden sorumlu milletvekili. Çıkmam gerektiği zaman çıkarım. Seni ilgilendiren bir şey mi?” diyerek cevap verdi.

AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın Cumhurbaşkanı adayı olması noktasında, Özcan’ın hayal dünyasında olduğunu belirterek, bulunduğu makamda hizmetlerini yerine getirmesi çağrısında bulundu. Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, bu açıklamalara Bolu Belediye Meclisi Ocak Ayı 2’nci oturumunda cevap verdi.

“YETER ARTIK SÜREKLİ BENİMLE UĞRAŞIYOR”

Milletvekili Aydın’ın sürekli kendisi hakkında konuştuğunu ifade ederek, sitemde bulunan Başkan Özcan,  “Koskoca AK Parti’nin benden başka konusu kalmadı mı? Kulaklarım çınlayıp duruyor… Milletvekili, her konuşmasında bana bir şey söylüyor. Sanki benden sorumlu milletvekili. Yani arkadaş sorunumuzun ne olduğunu ben biliyorum. Sorunumuz köklerimiz aynı bizim. Gerçekten AK Partili olsaydı biz bu sorunları yaşamazdık. Ama yeter artık yani, sürekli benimle uğraşıyor. ‘Cumhurbaşkanı onun haddi miymiş?’ Sana ne kardeşim? Ben de o medeni cesaret var. Çıkmam gerektiği zaman çıkarım. Seni ilgilendiren bir şey mi” dedi.