Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

“SADECE SAHAYA YÜREĞİNİZİ KOYMANIZI İSTİYORUZ”

“SADECE SAHAYA YÜREĞİNİZİ KOYMANIZI İSTİYORUZ”
Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, yarın deplasmanda Adanaspor ile karşılaşacak Boluspor kafilesini uğurladı.


Başkan Özcan, kırmızı beyazlı ekibin takım otobüsünde, futbolculara moral aşılayarak, “Sizlerden sadece sahaya yüreğinizi koymanızı istiyoruz. Göreceksiniz bu takım iyi yerlere gelecek. Sizlerden Adanaspor maçından muhakkak 3 puan bekliyoruz.” dedi.

TFF. 1. Ligi’nde 11. Hafta erteleme maçı 30 Aralık Perşembe günü Adanaspor ile Boluspor arasında yapılacak.  Adana 5 Ocak Fatih Terim Stadyumu’nda saat 16.00’da 2020 yılının son maçına çıkacak olan Boluspor, bugün Adana’ya hareket etti.

Üç puan parolasıyla yola çıkan kırmızı beyazlı ekibi, Karaçayır Mahallesi’ndeki kulüp tesislerinden Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Kulüp Başkanı Abdullah Abat, Bolu Belediye Başkanlığı Sözcüsü Rasim Özdemir ve yöneticiler uğurladı.

“Üç puan bekliyoruz”

Kafile hareket etmeden önce Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, takım otobüsüne binerek teknik direktör Reha Erginer ve futbolculara başarılar diledi.

Bolu temsilcisinin Adana’dan puanlarla döneceğine inandığını söyleyen Özcan, 55. kuruluş yılını kutlayan Boluspor’un başarılarla dolu geçmişine vurgu yaparak, “Arkadaşlar burası özel bir takım. Türkiye’de geçmişte en üst ligde şampiyonluğa oynamış bir takım. Dolayısıyla sizlerden beklentimiz büyük. Şuna inanın; Belediye Başkanı olarak ben ve tüm Bolu halkı başkanın ve yönetimin arkasında. Hiçbir şeyi kafanıza takmayın. Sizlerden sadece sahaya yüreğinizi koymanızı istiyoruz. Göreceksiniz bu takım iyi yerlere gelecek. Sizlerden Adanaspor maçından muhakkak 3 puan bekliyoruz. Başarılar diliyorum. İnşallah forvetlerimiz şanssızlığı kırar.” ifadelerini kullandı.

Etiketler: bolu haberler