Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

“POZİSYONLARI MUTLAK GOLE ÇEVİRİN”

“POZİSYONLARI MUTLAK GOLE ÇEVİRİN”
Altay karşılaşması öncesi Boluspor teknik direktörü Giray Bulak yaptırdığı çalışmada sonuçta odaklı antrenmanlara öne veriyor.

Boluspor sahasında konuk edeceği Altay karşılaşmasına odaklandı. Teknik Direktör Giray Bulak orta saha ve kenar oyuncular ile yakın çalışma yaparken, bizzat antrenmanı kendi yönetiyor.

Sonuca odaklı pozisyonlara önem veren Giray Bulak hata istemiyor. Deneyimli teknik adam, oyuncularından tam konsantrasyon isterken çalışmayı sık sık durdurup hataları gösteriyor. Pozisyon başlangıçlarında aceleci davranmamalarını söyleyen Bulak, oyuncuların sakin kalmalarını istiyor. Oyun içinde ikiye birlere önem verilirken, bir taraftan da sahaya çıkacak 11 konusunda sık sık değişiklikler yapılıyor.

İki grup halinde yapılan antrenman her iki oyun alanında dar alanla çalışma devam etti. Giray Bulak oyuncularını gol konusunda da uyarıda bulundu. Bulak, “Pozisyon bulduğunuz zaman değerlendirin. Girilen pozisyonları mutlak gole çevirin” dedi.

Antrenman disiplini yapılan çalışma ile üst seviyelere çıkıyor. Sabah çalışmasın da dar alan oyunu 20 dakika sürerken teknik direktör Giray Bulak daha sonra taktik çift kaleye çalışmayı devam ettirdi. Cumartesi günü oynanacak olan Altay maçının taktiği de çalışmanın son bölümlerinde uygulandı.