Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

“O MASAYI GÜZELCE TEMİZLEYİP FOTOĞRAFINI ÇEK VE BİZE ULAŞTIR”

“O MASAYI GÜZELCE TEMİZLEYİP FOTOĞRAFINI ÇEK VE BİZE ULAŞTIR”
Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Rasim Özdemir, her sabah spor yaptığı parka karşılaştığı manzara karşısında sosyal medya üzerinden video paylaşımında bulundu. Özdemir, parkta oturdukları masayı kirli bırakan kişiye seslenerek; “Şimdi bir anlaşma yapıyoruz seninle, o masayı güzelce temizleyip fotoğrafını çek ve bize ulaştır” dedi.

Haber: Aslı Akış

Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Rasim Özdemir, evinin yakınında bulunan bir parkta, sabah sporu yaptığı sırada oturdukları masayı yedikleri ve içtiklerinin ardından kalan çöplerle bırakılan bir masa gördü. Masadaki çöpleri toplamak için yaklaştığında boş bir cüzdan buldu. Özdemir, bulduğu boş cüzdanın içerisinde sadece kimliğinin bulunduğu kişiye çöpleri işaret ederek sosyal medya üzerinden dikkat çeken paylaşımda bulundu.

“MANZARA NE YAZIK Kİ HOŞ DEĞİL!”

Özdemir, bulduğu kimliği zabıta ekiplerine teslim ederken, kimliğin sahibine de bir çağrı yaparak;  “Ben her sabah spor yapıyorum. Spor yaptığım zaman parklarımızda karşılaştığım manzara ne yazık ki hoş değil. Akşam keyifli bir sohbet geçiren arkadaşlar ne yazık ki masayı kirli bırakıp tek ediyorlar. Bugün spor yaparken farklı bir manzara ile karşılaştım. Parktaki çöpleri temizlemek istediğim zaman baktım ki arkadaşlardan bir tanesi cüzdanını içi boş bir şekilde masada unutmuş. Sadece kimlik kartı var. Arkadaşın ismi Fatih. Ben bu cüzdanı zabıta arkadaşlara teslim ediyorum ve Fatih A.’ya diyorum ki; “Fatih biz bu masayı böyle bırakıyoruz, bugün biz temizlemeyeceğiz, arkadaşlara söyledik gelip sen temizleyeceksin. Fotoğrafını da çekip zabıta arkadaşlara getirip cüzdanını o şekilde teslim alacaksın” ifadelerini kullandı.

İşte Rasim Özdemir'in yarı sitemkar yarı esprili çağrısı: