Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

“İLK YARIDA 3-4 ÇOK NET GOL ATABİLECEĞİMİZ POZİSYONU DEĞERLENDİREMEDİK”

“İLK YARIDA 3-4 ÇOK NET GOL ATABİLECEĞİMİZ POZİSYONU DEĞERLENDİREMEDİK”
Boluspor, TFF 1.ligin 7.haftasında deplasmanda Balıkesirspor’a 3-2 mağlup olarak kötü gidişini sürdürdü. Maçın ardından Boluspor teknik direktörü Osman Özköylü ve Balıkesirspor teknik sorumlusu Mustafa Ati Göksu açıklamalarda bulundu.

Boluspor Teknik Direktörü Osman Özköylü ise karşılaşmanın ilk yarısını Balıkesirspor'dan daha iyi oynadıklarını belirtti.

Özköylü, takım olarak fiziksel yetersizliklerinin olduğunu dile getirerek, şunları kaydetti:

“Takımımız her geçen hafta üzerine koyarak ilerliyor, geldiğimizden beri çok şey değiştirmeye çalışıyoruz. Kötü bir sezon başı geçirmiş, oyuncuları geç gelmiş, tam anlamıyla hazırlık dönemini iyi geçirememiş bir Boluspor takımı var. Bugün ilk yarıda 3-4 çok net gol atabileceğimiz pozisyonu değerlendiremedik. Öne geçtiğimizde futbolcuları geri çekilmemeleri konusunda uyarmamıza rağmen 2 gol yedik ve maçı kaybettik. İki takım arasında kalite anlamında biz daha iyiydik ama direnç ve sahada dirilik anlamında Balıkesir takımı daha iyiydi."

BALIKESİRSPOR CEPHESİ

Balıkesirspor'un teknik sorumlusu Mustafa Ati Göksu ise maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, futbolcularının her zaman olduğu gibi iyi bir mücadele örneği verdiğini söyledi.

Tüm futbolcuları kutladığını belirten Göksu, “Mağlubiyetten galibiyete geçmek kolay bir şey değil. Bunu da başardılar, galiba averajla lider olmuşuz, tabii ki lider olmak güzel bir şey ama önemli olan orada kalmak.” diye konuştu.

Göksu, taraftarların takıma büyük destek verdiğini ifade ederek, şöyle konuştu:

“Önemli olan bundan sonra bu seriye devam etmek. Futbolcu kardeşlerimiz de inandılar, bu inançları devam ettikçe yukarıda kalıp yolumuza devam edeceğimize inanıyorum. Rakibimiz Boluspor sezona şampiyonluk hedefiyle başladı ama futbolda her zaman düşünülen değil, sahada yapılan oluyor. Onlara da bundan sonraki müsabakalarında başarılar diliyoruz. Ligde pozisyon değişti, şimdi bundan sonra artık daha yukarıları düşünmek mecburiyetindeyiz.”