Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

“HİZMET ÜRETEMEMESİNİN SEBEBİNİ ÇALIŞANLARA YÜKLÜYOR”

“HİZMET ÜRETEMEMESİNİN SEBEBİNİ ÇALIŞANLARA YÜKLÜYOR”
AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, Bolu Belediyesinde işten çıkartılan 97 kişi ile ilgili Belediye Başkanı Tanju Özcan’a eleştirilerde bulundu.

Özcan’ın, “Ot biçtirecek işçi bulamıyorum, teknik adamlar üretmiyor” sözleri ile ilgili de konuşan AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, “Bolu Belediyesi çalışanlarını Kamuoyu önünde küçük düşürmekte hizmet üretmemesinin sebebini Belediye çalışanlarına yüklemektedir” dedi.

Bolu Belediye Başkanı Özcan’ın seçildiği günden bu yana belediye personeline yönelik açıklamalarını üzüntü ile takip ettiğini söyleyen AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “31 Mart Yerel Seçimleri öncesi Bolu Belediyesi çalışanlarına, hatırlanacağı üzere Tanju Özcan kimseyi işten çıkarmayacağı ve keyfi olarak da hiçbir personelin yerinin değiştirilmeyeceği vaadinde bulunmuştu. Hatta bu sözünü de noterde taahhüt haline getirmiş ve tüm belediye personeline dağıtmıştı.

Önce 97 işçi kardeşlerimizin ekmeğini elinden alan, ardından da çok sayıda personelin yerini keyfi olarak değiştirerek istifaya zorlayan Tanju Özcan muhtemelen işçi çıkartmaya devam edecek ki, son günlerde ki yaptığı açıklamaların hedefinde Bolu Belediyesi çalışanları var.

Tanju Özcan yaptığı açıklamada “Ot biçtirecek işçi bulamıyorum, teknik adamlar üretmiyor” diyerek Belediye personelini Bolu Halkına şikâyet ediyor. Bu açıklamalarıyla Tanju Özcan sorumlu bir Belediye Başkanına yakışmayacak şekilde Bolu Belediyesi çalışanlarını Kamuoyu önünde küçük düşürmekte hizmet üretmemesinin sebebini Belediye çalışanlarına yüklemektedir.

Ne oldu da; 15 yıllık Ak Parti Belediyeciliği döneminde Bolu’da hizmet destanı yazan, Bolu Belediyesinin isimsiz kahramanları Bolu Belediyesi çalışanları bugün Tanju Özcan tarafından, çalışmayan, iş beğenmeyen, üretmeyen pozisyonuna düşürülerek Bolu Halkına şikâyet edilmektedir.

Ama biz biliyoruz ki, bu şikâyetlerden yaratılmak istenen suni gündemlerin asıl sebebi, Bolu Belediyesinde yeniden başlayacak, işçi çıkarmalarına zemin hazırlamak ve kılıf uydurmaktadır.

Tanju Özcan sana çağrım boş laf ve suni gündemlerle Bolu kamuoyunu oyalamayı bir kenara bırakmandır.31 Mart seçimleri öncesi, Bolu Halkına verdiğin sözleri, taahhüt ettiğin projeleri, sorumlu bir belediye başkanına yakışan bir şekilde hayata geçirmeye başla.

Çünkü Bolu Halkı senden laf değil, hizmet bekliyor. Bolu’nun çocuğuyum diye çıktığın bu yolda, Bolu’nun çocuklarına zulmetmeyi bırak artık.”