Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

“GÜZEL NESİLLERİN YETİŞTİRİLMESİ ADINA MÜCADELEYE DEVAM EDECEĞİZ”

“GÜZEL NESİLLERİN YETİŞTİRİLMESİ ADINA MÜCADELEYE DEVAM EDECEĞİZ”
Türkiye’nin 81 ilinde tütün, alkol, uyuşturucu madde, teknoloji ve kumar bağımlılıkları ile mücadelesini sürdüren Yeşilay, 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılının başlaması ile birlikte Bolu’da da çalışmalarına hız verdi. Yeşilay Bolu Şube Başkanı İsmail Akgül ; “Güzel ülkemizde güzel nesillerin yetiştirilmesi adına mücadeleye devam edeceğiz” dedi.


Haber: Burhan Yeşiltaş

Türkiye’nin en köklü halk sağlığı kuruluşu olan Yeşilay’ın genç gönüllüleri bağımlılıklardan uzak, sağlıklı bir yaşam için çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Bolu’da ise Yeşilay Bolu Şube Başkanı İsmail Akgül önderliğinde, Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesinde stant açarak öğrencilere bilgilendirmeler yapıldı.

Bolu Yeşilay ekibi, yapılan çalışmalar, alkol, uyuşturucu madde, teknoloji ve kumar bağımlılıklarının önlenmesi konusunda öğrencilere sunumlar gerçekleştirildi.  

Yeşilay Bolu Şube Başkanı İsmail Akgül, gelecek nesillerin yetiştirilmesinde mücadele devam edeceklerinin altını çizerek; “Bolu Yeşilay Şube Başkanlığı olarak Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitemizin Aktivite Merkezinde Genç Yeşilay Gönüllülerimiz ve öğrenci kardeşlerimiz ile bir araya gelerek bağımlılık ile yapılan faaliyetlerimiz ve çalışmalarımız hakkında tanıtımda bulunduk. Öğrenci kardeşlerimize Yeşilay Danışmalık Merkezi (YEDAM) tanıtımını yaparak öğrenci kardeşlerimize danışmanlık hizmeti verdik. Güzel ülkemizde güzel nesillerin yetiştirilmesi adına mücadeleye devam edeceğiz” ifadelerine yer verdi.
Etiketler: bolu haberler