Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

“GÜN BİRLİK OLMA GÜNÜDÜR”

“GÜN BİRLİK OLMA GÜNÜDÜR”
CHP Bolu il Başkanı Kazım Karsu, Suriye'nin kuzeyine başlatılan Barış Pınarı Harekâtını değerlendirerek; “İçinde yaşadığımız günler politika yapmanın değil birlik olmanın günüdür. Dualarımız, kahraman askerlerimizin Barış Pınarı Harekâtı’nı bir an önce başarılı bir şekilde tamamlaması içindir” dedi.

CHP Bolu il Başkanı Kazım Karsu, Suriye'nin kuzeyine başlatılan Barış Pınarı Harekâtı'yla ilgili açıklamada bulunarak; “ Allah, kahraman askerlerimizin yardımcısı olsun, Allah ordumuza zeval vermesin. Cumhuriyet Halk Partisi olarak söz konusu vatan olduğunda, millet olduğunda, bayrak olduğunda tek bir şey vardır, biz ‘gerisi teferruattır’ deriz. Milletimize, vatanımıza, bayrağımıza sadakatle bağlı kalırız. Dualarımız, kahraman askerlerimizin Barış Pınarı Harekâtı’nı bir an önce başarılı bir şekilde tamamlaması içindir” ifadelerini kullandı.

CHP Bolu il Başkanı Kazım Karsu açıklamasının sonunda; “Suriye’ye barışın gelmesinin en kısa yolu Şam ve Ankara arasındaki yoldur. Suriye’yle olan ilişkilerimizde Cumhuriyet Halk Partisi olarak biz baştan beri ilişkilerimizin nasıl olacağı konusunu kamuoyuna açık açık ifade ettik. Biz, Suriye’nin şu andaki başında olan meşru hükümeti kimse, devletini kim yönetiyorsa onunla görüşme yapılmasını, üstelikte dolaylı yoldan değil, birebir görüşme yapılmasını talep ettik. İçinde yaşadığımız günler politika yapmanın değil birlik olmanın günüdür. Geldiğimiz nokta Yüce Atatürk’ün ‘Yurtta Barış Dünyada Barış ‘sözünün ne kadar önemli ve geçerli olduğunu göstermektedir. Son olarak, Kahraman ordumuza Suriye'nin kuzeyine başlatılan Barış Pınarı Harekâtında sonsuz başarılar diliyor bir an önce görevlerini başarıyla tamamlayarak evlerine dönmelerini temenni ediyorum.  Şehitlerimize Allahtan rahmet, gazilerimize de şifa diliyorum.” şeklinde konuştu