Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

“GELECEĞİM İÇİN BOLUSPOR’U SEÇTİM”

“GELECEĞİM İÇİN BOLUSPOR’U SEÇTİM”
Boluspor, ligin ikinci yarı hazırlıklarına Antalya/Belek’te sürdürüyor. Yoğun bir tempoda çalışan kırmızı beyazlılar, ikinci yarıya hazır girmenin hesaplarını yapıyor. Transfer çalışmalarını da gizlilik içinde sürdüren transfer komitesi ilk olarak Sakaryaspor’un genç stoperi Burak Bekaroğlu ile anlaşma yaptı.

Antalya kampında sorularımızı yanıtlayan 21 yaşındaki genç oyuncu, Boluspor’a rekabet için geldiğini söyledi.

Özel Haber: Burhan Yeşiltaş

“Süper ligden de taliplerim vardı”

Birçok takımın kendisini takip ettiğini ancak Boluspor’un teklifini kabul ettiğini ifade eden Bekaroğlu; “Öncelikle süper ligden de taliplerim vardı. Ben bir üst lige kademe kademe gitmek istedim. Boluspor’da beni isteyince mutlu oldum. Menajerimle, kulüp başkanımla oturup konuştum. Benim için en hayırlı yerin Boluspor olacağına karar verdik. Buraya geldiğim için mutluyum. Daha öncede vardı bu tarz söylentiler. Hayırlısı oldu. Nasipse en iyi şekilde görevimizi yapacağız” dedi.  

“Benimde zamanımın geldiğini düşündüm”

Sakaryaspor’un altyapısından çıktığını ve ayrılık vaktinin geldiğinin altını çizen genç defans oyuncusu; “Uzun yıllar oynadım. İyi günler, kötü günler geçirdim. Spor Toto 1.lige çıkmaları an meselesi artık. Ayrılma zamanı gelmişti. İki taraf içinde hayırlı olan buydu. Benimde zamanımın geldiğini düşündüm. Faydalı olamayacağımı düşündüm. O yüzden ayrılma kararı aldım” şeklinde konuştu.

“Oynarsam inşallah devamı gelecek”

Formayı kapmak için var gücüyle çalışacağının sinyallerini veren Bekaroğlu, “Buraya rekabete hazır bir şekilde geldim. Direk oynayacağımı düşünmeden geldim. Biliyorum yarışın içinde olacağımı. Oynamazsam daha çok çalışacağım. Oynarsam inşallah devamı gelecek” dedi.  

“Buraya gelmemde katkısı çok fazladır”

Boluspor’u tercih etmesinin sebeplerinden birisinin de, kırmızı beyazlıların eski oyuncularından Ramazan Sal olduğunun sözlerine ekleyen genç oyuncu sözlerini şöyle tamamladı: “Ramazan Sal ile görüştüm. Boluspor ile ilgili bana çok iyi bilgiler verdi. Burada bana çok yardımcı olunacağını söyledi. Onunda buraya gelmemde katkısı çok fazladır.”