Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

“GALİBİYETİ TARAFTARIMIZA ARMAĞAN EDİYORUZ”

“GALİBİYETİ TARAFTARIMIZA ARMAĞAN EDİYORUZ”
Boluspor, TFF 1.ligin 27.haftasında kendi sahasında Adanaspor’u 2-1 mağlup ederek haftayı 3 puanla kapattı. Maçın ardından Boluspor teknik sorumlusu Tamer Avcı ve Adanaspor teknik direktörü Coşkun Demirbakan açıklamalarda bulundu.

Takımın bulunduğu ortamdan dolayı futbol oynamanın çok güç olacağının altını çizen Boluspor teknik sorumlusu Tamer Avcı şunları dile getirdi: “Bu ortamlarda futbol oynamak çok zordur. Birde oyunun başında geriye düştük devre arasında gerekli konuşmalarımızı yaptık. Oyuncularımız sağ olsunlar, sonuna kadar mücadeleye devam ettiler. Karambolde bir gol bulduk onun ardından bir gol daha bulduk. Skoru koruduk maçı kazandık. Bize 3 puan gerekiyordu, 3 puanı aldık. Rakibimize de bundan sonraki maçlarda başarılar diliyoruz. Bu galibiyeti de bizi yalnız bırakmayan taraftarlarımıza armağan ediyoruz. Tek tek gitmeye çalışıyoruz. Çünkü acil puanlara ihtiyacımız var. Kazanmak istiyorsun, rakibe bakmıyorsun. Bundan sonra bakacağız artık” dedi.

“Oyunda yine hakem öne çıktı”

Adanaspor teknik direktörü Coşkun Demirbakan ise, karşılaşmanın hakemlerini eleştirerek şunları dile getirdi: “Topu Boluspor’a vererek oynadık. Kaptığımız toplarla pozisyonlar yarattık. Oyunda yine hakem öne çıktı. Her zaman olduğu gibi hakemler bu hafta da konuşulacak. VAR’ın bu liglerde de olması lazım. Şuanda VAR olsaydı bundan önceki iki maçımızda lehimize bitebilirdi. Verilmeyen penaltılarımız var bugünde aynısı oldu. Hakemin hatası. Kendi özeleştirimizi yaparsak bizimde kaçırdığımız basit atılması gereken goller vardı. Rakibimiz direk oynadı. Çıkamadık oradan olanı terk edemedik. O hatayı yaptık. Bunu galibiyeti koruma telaşına bağlıyorum. Boluspor’un da doldur-boşalt yapmasını da mağlubiyetten kurtulma arzusuna bağlıyorum. Yediğimiz ilk golde nasıl karambol vardı. Herkes elle atıldığını söylüyor. Kendim izlersem karar veririm. Benim net olarak gördüğüm net penaltımız verilmedi. Ben hakemlere şunu iletmek istiyorum. Bir adam hem topa vurur hem de ayağıyla bir yere vurabilir. Buna aldanmasınlar. Futbolcunun topa teması hakemi kandırmasın. Bundan sonraki maçlarda biraz daha iyi oynamamız lazım” şeklinde konuştu.