Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

“DEPLASMANDA KAZANAMIYORSAN, KAYBETMEYECEKSİN”

“DEPLASMANDA KAZANAMIYORSAN, KAYBETMEYECEKSİN”
TFF 1. Lig’in 23. haftasında Boluspor deplasmanda karşı karşıya geldiği İstanbulspor ile 0-0 berabere kaldı. Müsabakanın ardından Boluspor Teknik Direktörü Osman Özköylü ve İstanbulspor teknik sorumlusu Orhan Çıkrıkcı basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Alt sıralardan kurtulmak istediklerinin altını çizen Özköylü, “Haftalardır çok iyi mücadele ediyoruz. Ligin iyi takımlarına karşı kazanabileceğimiz maçlar oynadık. İstanbulspor gibi 4-5 senedir bir arada oynayan bir takım değiliz. Devre arası 9 transferimiz var. Oyuncularımız güzel mücadele ettiler. Doğru futbol oynadık. Kazanabilirdik. Deplasmanda kazanamıyorsun, kaybetmeyeceksin. Önümüzdeki Perşembe Balıkesirspor maçına odaklanacağız. O maçı kazanarak, kazanamama sıkıntısına son vermek istiyoruz” şeklinde konuştu.

“ÇEKİŞMELİ BİR MAÇ OLDU”

İstanbulspor Teknik Sorumlusu Orhan Çıkırıkçı ise, “Boluspor’un ligdeki konumundan dolayı çekişmeli bir maç oldu. İlk yarı takım tutuktu ama ikinci yarı pozisyonlar bulduk ama değerlendiremedik. Önümüzdeki haftalara bakacağız” diye konuştu.