Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

“BİZİM ÇOK BÜYÜK HEYECANIMIZ VAR”

“BİZİM ÇOK BÜYÜK HEYECANIMIZ VAR”
Bolu Belediye Başkanlığı Sözcüsü Rasim Özdemir, “Bizim çok büyük heyecanımız var. Bu heyecanımızı da kimse öldüremeyecek. Bolu için durmadan üretip insanlarımıza layık projelerimizi hayata geçireceğiz. Biz hep birlikte başaracağız” dedi.

Rasim Özdemir, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın siyasete adım atmasından bu yana en yakınındaki isimlerden biri. Köroğlu Televizyonu'nda başladığı gazetecilik mesleğinde bir çok başarıya atan Özdemir, Tanju Özcan'ın başkanlık koltuğuna oturmasının ardından Bakanlık onayıyla Bolu Belediye Başkanlığı Sözcüsü görevine getirildi.

"HEYECANIMIZI ÖLDÜREMEYECEKLER"

Kısa süre sonra projelerin hayata geçeceğini ve çok büyük heyecan içinde olduklarının altını çizen

Rasim Özdemir; “Çok projemiz var. Projelerimizi yapıyoruz. İnsanlara da projelerimizi çok yakın bir sürede göstereceğiz. Gazeteci arkadaşlarımızı gezdireceğiz. 3 ayda ne kadar çok şey yapmışsınız diyeceksiniz. Sadece çimi, ağacı gibi görselleri eksik. Ufak tefek detayları kaldı. Onları tamamladıktan sonra ne kadar çok şey yaptığımızı göreceksiniz. Kurumsallaşma adına yaptık. Personel adına yaptık. Temizlik işleri adına yaptık. Park Bahçeler için yaptık. Sadece 3-4 ayda bunları yaptık. 4 yılda neler yapacağımızı ben bile göremiyorum. 4 yıl sonra Bolu’da çok şey değişecek. Örneğin İzzet Baysal Caddesi 4 yılda çok değişecek. Kimse inanamayacak bu değişime. Bu beton yığınından sıyrılacağız İzzet Baysal Caddesi’nde. Yeşil bir yapı haline getireceğiz. Bizim çok büyük heyecanımız var. Bu heyecanımızı da kimse öldüremeyecek. Bolu için durmadan üretip insanlarımıza layık projelerimizi hayata geçireceğiz" şeklinde konuştu.

“HEP BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ”

Özveri ile çalışan bir ekiple her birlikte başaracaklarını kaydeden Özdemir; “Bu ekipte sadece ben yokum. Tanju Bey ekiple yürümesini sever. Bir çok kararı istişare ederek alır. Bu ekip özverili bir şekilde çalışıyor. Biz bu farklı özverili çalışmayı belediye çalışanlarına da öğretiyoruz. Belediye personeli de bizim çalışmamıza, tempomuza ayak uydurmaya çalışıyor. Görünmeyen ekibimiz de var. 2004’ten 2019’a kadar bizimle birlikte yürüyen ekibimiz var. Şu an kamuoyu beni tanıyor daha çok. Ama belki İsmail Özgüneylioğlu’nu tanıyor, Ergin’i tanıyor ama bunun arkasında da bizimle birlikte özverili çalışan bir ekibimiz var. Biz belediyeye geldiğimizden beri gece gündüz demeden çalışıyoruz. Belediye personelinin tümü de bize ayak uyduracak ve biz hep birlikte başaracağız” diye konuştu.

“KENDİ ADIMA KONUŞMUYORUM”

Bolu Belediye Başkanlığı Sözcüsü Rasim Özdemir görevi gereki belediye başkanlığı adına konuştuğunu vurgulayarak; “Belediye başkanının her konuya açıklama yapmasının doğru olacağını düşünmüyorum ama belediyeyle ilgili bazı sorunlarla ilgili birilerinin açıklama yapması gerekiyor. Sözcülük makamını ilk olarak Cumhurbaşkanlığı başlattı. Biz de çok doğru bir karar olduğunu düşündük. Sayın Özcan beni Belediye Başkanlığı Sözcüsü olarak nitelendirdi ve bu görevi verdi. Ben aslında kendi adıma konuşmuyorum, belediye başkanlığı makamı adına konuşuyorum. Onun söylemek istediklerini ben söylüyorum.” dedi.

“EKREM İMAMOĞLU’NUN YANINDA MURAT ONGUN, BURADA BİZ VARIZ”

Özdemir açıklamasının sonunda; “Her başarılı siyasetçinin arkasında bir gazeteci vardır” diyerek; “Ben gazetecilik mesleğinden geldiğim için gurur duyuyorum. İstanbul Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun yanında olan Murat Ongun’la mesleğim adına gurur duyuyorum. Ongun da çok başarılı bir gazetecidir. İmamoğlu’nun arkasında yanlış yapmasını önlemiştir. Çünkü siyaset çok uzun soluklu birşey. Başkanın arkasında bir ekip olması lazım. Murat Ongun da o ekibin bir parçasıdır. Orada Murat Ongun vardı, burada biz varız.” İfadelerini kullandı.