Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

“BAŞARILI DEĞİL; ÇOK BAŞARILI OLACAĞIZ”

“BAŞARILI DEĞİL; ÇOK BAŞARILI OLACAĞIZ”
Bolu Belediye Başkanlığı Sözcüsü Rasim Özdemir, Bolu Belediyesi olarak geçtiğimiz bir yılı başarılı bir şekilde tamamladıklarını bu yılın başarılı değil çok çok başarılı bir yıl olacağını söyledi. Özdemir; “Bolu Belediyesi olarak ilk yılımızı çok başarılı geçirdiğimizi düşünüyorum. Bu yılı da çok çok başarılı geçireceğiz” dedi.

Haber: Aslı Akış

Bolu Belediye Başkanlığı Sözcüsü Rasim Özdemir, kovid-19 nedeniyle Türkiye’deki birçok belediyenin yatırımlarını durdurduğunu, yatırımlarını durdurmayan ender belediyelerden biri olduklarının altını çizdi. Özdemir, 35 bölgede çalışmaların devam ettiğini de aktararak, “Türkiye’nin en başarılı belediyelerinden bir tanesiyiz” diye konuştu.

“GEÇTİĞİMİZ YILI BAŞARIYLA TAMAMLADIK”

Rasim Özdemir, Türkiye’nin en başarılı belediyelerinden bir tanesi olduklarını vurgulayarak; “Bolu Belediyesi olarak geçtiğimiz yılı çok başarılı bir şekilde tamamladığımızı düşünüyoruz. Çünkü görevi devralır almaz çok ciddi bir borç yükü ile karşı karşıya kamıştık. Geçtiğimiz yılı bu borç yükünü eritme olarak değerlendirdik ama yatırımlarımızdan da aynı şekilde vazgeçmedik. Bu yıla 2020 yılına ise tüm dünyayı saran covid19 virüsüyle başladık.

“TÜRKİYE’NİN EN BAŞARILI BELEDİYELERİNDEN BİR TANESİYİZ”

Fakat şöyle bir farkımız oldu. Bu virüs nedeniyle biz birçok eve girme fırsatı bulabildik. Hiçbir vatandaşımızı mağdur etmediğimizi düşünüyoruz. Maske konusunda, yardım konusunda diğer konularda da Türkiye’nin en başarılı belediyelerinden bir tanesiyiz. Başarılı değil çok başarılı olduk. Ama bu çok başarılı olduğumuzu diğer yönlerimize de yaymamız lazım. Fen İşlerimize, Park bahçeler ve temizlik işlerimize ve diğer birimlerimize de yaymamız gerektiğini düşündük ve hiçbir yatırımımızı durdurmadık” şeklinde konuştu.

“YATIRIMLARINI DURDURMAYAN ENDER BELEDİYELERDENİZ”

 Bolu Belediyesin devam eden çalışmaları hakkında da bilgiler veren Özdemir; “Şuan Türkiye’de yatırımlarını durdurmayan ender Belediyelerinden bir tanesiyiz. Geçtiğimiz günlerde Başkanımız basın toplantısında tanıttı. Yaklaşık 60-70 milyonluk Bolu Belediyesi tarihinin en büyük bütçeli pis su arıtma tesisiyle ilgili çalışmalarımız devam ediyor. Aynı şekilde Karadere ile ilgili çalışmalarımız devam ediyor. Yaklaşık 20 milyonluk çalışmamız devam ediyor. Geçtiğimiz yıl temeli atılan Orman Bölge Müdürlüğünün çalışmaları devam ediyor. İnşallah bu yıl içinde tamamlanacak. Yine yan tarafta çukur olarak sizlerin gördüğü iş merkezimizle ilgili çok yakın bir zamanda ihaleye çıkacağız. Onunda yaklaşık 20 milyon civarında bir maliyeti olacak. Orası devam ediyor” ifadelerini kullandı.

“YÜKSEK BÜTÇELİ ÇALIŞMALARIMIZI SÜRDÜRÜYORUZ”

Rasim Özdemir, gece gündüz demeden Bolu Belediyesinin çalıştığını da ifade ederek geçmiş yılın değerlendirmesini yaptıklarında başarılı olarak değerlendirdi. Özdemir; “Bolu Belediyesi olarak biz bütün yüksek bütçeli çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yüksek bütçeli çalışmalarımızın haricinde diğer durumumuz muhteşem bir biçimde. 35 bölgede çalışıyoruz. Şuanda Bolu Belediyesi 35 bölgede çalışma yapıyor. Bir bölgede park çalışması yapıyor. Bir bölgede asfaltlama çalışması yapıyor. Bir bölgede kaldırım çalışmalarımız devam ediyor. Bugün dolaştığınız zaman bizim ölçeğimizdeki bir belediyede 35 bölgede Bolu Belediyesinin ekiplerinin çalışmalarını araçlarını görebilirsiniz.

Biz geçtiğimiz yılın bir değerlendirmesini yaptığımızda başarılı olarak değerlendirdik. Ama bu yıl başarılı değil, çok çok başarılı olacağımızı düşünüyoruz. Çünkü gece gündüz demeden mesai mevhumu gütmeden hızlı bir şekilde Bolu Belediyesi çalışıyor. İnanın bu sene bizim için çok daha güzel geçecek” diyerek sözlerini noktaladı.