Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

“4-5 OYUNCU DAHA ALMAYI DÜŞÜNÜYORUZ”

“4-5 OYUNCU DAHA ALMAYI DÜŞÜNÜYORUZ”
Kulüp tesislerinde düzenlenen haftalık basın toplantısında açıklamalarda bulunan Giray Bulak, yeni sezon hazırlıkları ile tamamlanan ve yapılması planlanan transferler hakkında bilgi verdi.

Boluspor teknik direktörü Giray Bulak, “Transfer sezonu bitene kadar 4-5 oyuncu daha almayı düşünüyoruz." dedi.

Haber: Burhan Yeşiltaş

“Bugün-yarın yeni katılacak arkadaşlarımız olacak”

Bolu'daki tesislerinde yeni sezon hazırlıkları kapsamında 34 gündür kampta olduklarını aktaran Bulak; “Bugün itibariyle 34 günlük bir süreci geride bırakıyoruz. Son hazırlık maçımızı oynayacağız. Tespit ettiğimiz kadro arayışımızı görmüş olacağız. İyi çalışan bir ekip olduk. Her geçen gün gelişen bir ekibimiz var. Bu arada da aramıza yeni katılan arkadaşlar var. Onlar bizi, biz onları ve onlarda bu ligi çok iyi bilen oyuncular. Bundan ötürü uyum sürecini iyi geçirdiğimizi düşünüyorum. Hatta bugün-yarın yeni katılacak arkadaşlarımız olacak. Çok oyuncu ayrıldı bizden. Bizde takıma oyuncu katmayı planlamıştık. Bu doğrultuda çalışmalarımız devam ediyor. İyi oyuncular aldığımızı düşünüyoruz, iyi işler yaptığımızı düşünüyoruz. Bu ligin ne kadar güçlü olduğunu biliyoruz. Bu ligde ne kadar güçlü olursanız, o kadar ayakta kalacağınızın da bilincindeyiz. Bundan ötürü hem başkanımız, yönetim kurulumuz hem de şehrimiz çok duyarlı çalışıyor. Bize son derece yardımcı oluyorlar. Şehrin bürokratları, Valimiz ve Belediye Başkanımız son derece bu konuda bize güveniyorlar ve destek veriyorlar. Bizde inşallah üzerimize düşeni yapıp şehrimizi, takımımızı, kulübümüzü en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz” dedi.

“Şimdilik her şey güzel gidiyor”

Her şeyin güzel gittiğini ifade eden Bulak; “Bayramın arife günü ve 1.günü izinli olacağız. Sonra toplanıp tekrar çalışmalara başlayacağız. Siz basın mensuplarına da son derece gösterdiğiniz duyarlı çalışmalarınızdan ötürü teşekkür ediyorum. Yanımızdasınız ama çok değerli tespitleriniz olacaktır, çok değerli yönlendirmeleriniz olacaktır. Bunları göz ardı etmiyoruz. Şimdilik her şey güzel gidiyor. Umarım, inşallah iyi başlangıç yaparız” şeklinde konuştu.

“Umarım bu 3 maçın sonucu bizim için başarılı olur iyi olur”

Milli takım arasına kadar oynayacakları karşılaşmalarda başarılı sonuçlar almak istediklerini belirten Bulak; “Biliyorsunuz fikstür çekildi. İlk maçımız ayın 17’sinde deplasmanda Osmanlıspor’la. İkinci maçımızı Cuma günü evimizde oynayacağız Adana Demirspor’la. Daha sonra Erzurumspor deplasmanına gideceğiz. O da cumartesi günü akşam oynanacak. Sonra 3 günlük bir izin vereceğiz. Milli takım arası giriyor. 7 ve 10’unda Milli takımımızın 2 maçı var. Bizde o ara 3 günlük bir izin yapacağız. Sonra tekrar toplanıp, çalışmalarımıza devam edeceğiz. Umarım bu 3 maçın sonucu bizim için başarılı olur iyi olur” dedi.

“4-5 oyuncu daha almayı düşünüyoruz”

Takıma 4-5 oyuncu daha almak istediklerini sözlerine ekleyen Bulak; “4-5 oyuncu daha almayı düşünüyoruz. Eksik bölgelerimiz var. Daha santrafor oturtamadık. O tarafta, savunmada eksiğimiz var. Ama istediğimiz 2 tane daha mevkii var. Bunları da tamamlarsak, aşağı yukarı sorunsuz bir takım oluruz diye düşünüyorum” ifadelerine yer verdi.

“Kişilik olarak çok üst seviyede oyuncuları seçiyoruz”

Transferde ince eleyip sık dokuduklarını ifade eden Boluspor teknik direktörü Giray Bulak; “Takviyeler öyle bir şey ki, şehri de morallendiriyor, kulübü de morallendiriyor. Elinizi güçlendirdiği için oyuncu da bunu görüyor. Arkadaşlarının ne kadar destek vereceğini, onlarda biliyor. Bu hepimizi daha öne doğru ittiriyor ve sorumluluğumuzu daha da arttırıyor. Karılan arkadaşlarımıza bizleri tercih ettikleri için teşekkür ediyorum. Çok istekli, arzulu. Biz oyuncunun kalitesini seçiyoruz. Hem de kişilik olarak çok üst seviyede oyuncuları seçiyoruz. Dolayısıyla bu arkadaşlarımız bizlere katkı sağlayacak” dedi.  

“Boluspor’un geleceği onlar olacaklar”

Genç oyunculara da dikkat çekici mesajlar veren Bulak; “Trabzonspor’da 10 yıl alt yapıda çalıştım. Dolayısıyla oradaki sorunları, sıkıntıları iyi biliyorum. Oyuncuların nasıl geldiğini, nasıl yetiştiğini iyi biliyorum. Bende altyapıdan gelen oyunculara değer veriyorum, hocalara değer veriyorum. Yarın Boluspor’un geleceği onlar olacaklar. Bugün nasıl 5-6 tane oyuncumuz bizle birlikte antrenman yapıyorsa, yarın altyapıdan gelecek oyuncular burada görev yapacaklar. Onlarla bir bütün olarak çalışmak istiyorum. TÜFAD ile de uyum içindeyiz. Başkan ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte olduk. Geçmişte tanıdığım arkadaşlarım zaten. Kendilerine teşekkür ediyorum, altyapı hocalarımıza teşekkür ediyorum. İyi çalışıyorlar. 2-3 maçlarını izledim. Oradan çıkabilecek oyuncuları da biliyorum. Ama oyuncuların oynaması için birçok takıma gitmesi lazım. Gelişmeleri lazım. Sadece hedef Boluspor olmamalı. Boluspor’a gelebilmek için birçok yoldan geçmek lazım. Sadece U21 yada U19 takımından çıkmak biraz zor. BAL, 2.lig ve 3.ligdeki takımları deneyip, gelişip oradan gelmeleri lazım. Sezon başı buralardan gelen oyuncularımız oldu. Tekrar onlar takımı görünce, kendilerini görünce kiralık gitmek istediler. Bende onlara müsaade ettim. İçimizde kalan arkadaşlarımızda oldu. Buradan tekrar kiralık gidecek oyuncularımız mutlaka olacaktır. Gelen oyuncular arttıkça. Altyapı bizim geleceğimiz. Oraya çok önem veriyorum, önemsiyorum” ifadelerini kullandı.