Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

‘YARALAR EN KISA ZAMANDA SARILACAK’

‘YARALAR EN KISA ZAMANDA SARILACAK’
Hafta sonu Kuzfındık Köyünde çıkan yangında 12 evin tamamen yanmasının ardından açıklama yapan Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Fatih Metin, yaraların en kısa zamanda sarılacağını belirtti.

 

Yangın felaketinden duyduğu üzüntüyü belirten Bakan Yardımcısı Fatih Metin, can kaybının olmamasının teselli olduğunu dile getirerek, Kuzfındık Köylülerine geçmiş olsun dileklerini iletti.

 

‘Rabbim bir daha göstermesin’

Oluşan zararın tespiti için çalışmaların başladığını söyleyen Tarım ve Orman Bakan yardımcısı Fatih Metin; “Hafta sonu Kuzfındık Köyümüzde meydana gelen ve 12 evimizin tamamen yok olmasına sebep olan yangından büyük üzüntü duydum. Can kaybı olmaması tesellimiz oldu. Yangından dolayı meydana gelen zararın tespit çalışmaları hızlı bir şekilde başlamıştır. Yaralar en kısa zamanda sarılacaktır. Bakanlık olarak üzerimize düşen ne varsa Kuzfındık Köyü için yapılacaktır. Vatandaşlarımızın gönlü rahat olsun. Rabbim böyle felaketleri bir daha göstermesin. Bu vesileyle tüm Kuzfındıklı hemşerilerime geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum” ifadelerine yer verdi.   

Etiketler: bolu haberler