Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

Mavi Lift Asansör

40270 görüntüleme
Tel: 0 374 999 1987
E-posta:
Site:
Adres: Tabaklar Mh. Hürriyet Cd. No:35/G Merkez/BOLU
Mesai Saatleri: 08:30-18:30

Mavilift 2014 yılında, mekatronik mühendisi Gökhan YILMAZ tarafından asansör sektöründeki eksikliği doldurmak amacıyla kuruldu, firmamız uzman teknik kadrosu ile kısa ve uzun vadeli planlarını başarılı bir şekilde gerçekleştirmektedir.

MaviLift, dünya devi markalarla yaptığı iş ortaklıkları sayesinde Elektrikli, panoramik, hidrolik, makine daireli, makine dairesiz, halatlı, palangalı, sistemlerle insan, yük ve engelli asansörü, yürüyen merdiven ve yürüyen bant alanlarında, başarıyla hizmet vermeye devam etmektedir. Uygulaması yapılacak asansörün mühendislik tasarım ve hesaplamalarından, satış sonrası hizmetlerde dahil olmak üzere tüm aşamaları Mavilift tarafından yürütülmektedir. Bugün Mavilift Türkiye'nin her yanında hizmet vermektedir.

İNSAN ASANSÖRLERİ

  • Tüm yapılarda insan taşımak amacıyla kullanılan asansörlerdir. Hızları 0.4m/sn’den 2.5m/sn’ye aralığında, taşıma kapasiteleri ise 3 kişi(240kg) ile 20 kişi(1.600kg) aralığındadır. Tüm asansörlerimizde görme engelliler için sesli anons sistemi ve duyma engelliler için butonlar üzerinde braille alfabesi bulunur.
  • Konut tipine ve kullanıcı isteğine göre makine daireli, makine dairesiz veya hidrolik tahrikli olabilir.
  •  Makine daireli insan asansörü: Asansör kuyusunun üzerinde makine dairesinin bulunduğu halatlı asansörlerdir. Makine,motor grubu ve kumanda panosu makine dairesi içerisinde bulunur. En çok tercih edilen asansör tipidir.
  • Makine dairesiz insan asansörü: Yer sıkıntısı nedeniyle makine dairesi yapılamayan halatlı asansörlerdir. Makine,motor grubu asansör kuyusunun içerisinde bulunur. Kumanda panosu son katta asansör kapısının yanında bulunur.
  • Hidrolik insan asansörü: Hidrolik piston sayesinde hareket eden asansörlerdir. Seyir mesafesine göre halatlı veya halatsız olabilir. Asansörün alt seviyesinde, asansör kuyusu bitişiğinde kazan dairesi bulunur.
  • Merdiven asansörleri: Çok katlı villa ve dairelerde, merdiven boyunca hareket eden asansörlerdir. Tüm merdivenlerin üzerinde dolanarak en üst kata ulaşılmasını sağlar. merdivenleri çıkmakta sıkıntı yaşayanların sıklıkla tercih ettiği asansörlerdir.
  • Panoramik insan asansörü: Kabin duvarlarının tamamının veya bir kısmının cam olduğu asansörlerdir. Bina tipine ve kullanıcı isteğine göre makine daireli, makine dairesiz veya hidrolik tahrikli olabilir. AVM, otel, eğlence merkezleri tarafından sıkça tercih edilir. Kullanıcısına panoramik görüş açısıyla keyifli bir seyir sunar. Bina içine montajı yapılabildiği gibi bina dışınada montajı yapılabilir.
  • Villa asansörleri: Çok katlı villalar içerisinde bulunan asansörlerdir.
  • Yük asansörleri: Yük taşımak amacıyla kullanılan asansörlerdir. Hızları 0.4m/sn ile 1m/sn aralığında, taşıma kapasiteleri 500kg ile 10.000kg aralığındadır.
  • Taşınacak olan yükün tipine ve kullanıcı isteğine göre, hidrolik, makine daireli veya makaslı olabilir.
  • Engelli asansörleri: Tüm yapılarda engelli kişilerin kolaylıkla kullanabilmesi amaçlanmış asansörlerdir. İçerisine tekerlekli sandalyenin kolayca sığabildiği, dönebildiği ve tekerlekli sandalyeden kolaylıkla asansörün butonlarına ulaşılabildiği asansör tipidir. Tekerlekli sandalyeli kişinin yatay veya dikey yönde belirli yüksekliklere çıkabilmesini sağlamayı amaçlamıştır. Konut içine, bina içine veya bina dışına montajı yapılabilir.
  • Dikey yönde hareket eden engelli platformları: Tekerlekli sandalyeyi dikey yönde taşımayı amaçlar, kullanıcı isteğine göre kapalı veya açık kabinli, tek veya çift girişli olabilir. Çift girişli platformlar kullanıcının platforma girdiği tarafın karşısından veya yanlarından çıkmasına imkan sunar. Sonsuz dişlili mil üzerinde elektrik motoru tahriklidir.
  • Yatay yönde hareket eden engelli platformları: Kullanıcısının merdiven gibi yatay yöndeki mesafeleri kat etmesini amaçlamıştır. Merdiven boyunda tek eksende veya çok katlı merdivenlerde tüm merdivenlerin üzerinde dolanarak en üst kata ulaşılmasını sağlar.