Dolar
ABD Doları 34.1048
Euro
Euro 38.0948
Sterling
Sterling 45.3949
Altın
Altın 2841.2000
BOLU AZ BULUTLU
26,7
AZ BULUTLU

AKP GURUP BAŞKAN VEKİLİNİN BELEDİYE’Yİ GERİ ALACAKLARINA İNANCI KALMAMIŞ!

AKP GURUP BAŞKAN VEKİLİNİN BELEDİYE’Yİ GERİ ALACAKLARINA İNANCI KALMAMIŞ!
Belediye Meclisi Ocak Ayı Oturumu Belediye Başkanı Tanju Özcan başkanlığında gerçekleşti. Gündem maddelerinin karara bağlandığı toplantı da söz alan AKP Gurup Başkan Vekili Burak Balaban bir takım konulara değinerek açıklamalarda bulundu.  Ancak konuşması esnasında öyle bir ifade kullandı ki; Sadece Başkan Özcan ve CHP’li Meclis Üyeleri değil, AKP’li Meclis Üyeleri de büyük şaşkınlık yaşadı. 
Konuşmasında, Belediye Meclisi’nin Tanju Özcan’a 101,5 milyon Liralık kredi kullanma hakkını oy birliği ile verdiğini hatırlatan Burak Balaban’a anlık cevap veren Tanju Özcan, “Ama şuana kadar 1 kuruş bile kullanmadım” dedi. Bunun üzerine Burak Balaban, “Onu da 15 yıl içerisinde kullanacağınızı düşünüyorum” cümlesini sarf etti. 
AKP Gurup Başkan Vekilinin bu cümlesi salonda anlık şok etkisi yarattı. Konuşması esnasında Başkan Özcan’ı eleştirmek isterken ‘Allah insanı iddiasından vururmuş’ diyen Burak Balaban’ın konuşmasının devamında Tanju Özcan’ın 15 yıllık görev süresini kabullenen ifadeler kullanması şok etkisi yarattı. Salondaki kimi insanlar ‘Allah büyük, bak nas

15 Yıllık Alaaddin Yılmaz döneminden sonra Bolu Belediyesi Başkanlığını Tanju Özcan’a, Meclis’teki çoğunluğu da CHP’ye bırakan AKP Bolu Teşkilatı’nın geleceğe dair umutları da yok görünüyor. Öyle ki; Belediye Meclisi’nde konuşma yapan AKP Gurup Başkan Vekili Burak Balaban, Tanju Özcan’ın 15 yıl görevde kalacağını ima etti.

Boludabolu Avatar
BoludaBolu
09 Ocak 2020
Paylaş:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir