Dolar
ABD Doları 34.1048
Euro
Euro 38.0948
Sterling
Sterling 45.3949
Altın
Altın 2841.2000
BOLU GÖKGÜRÜLTÜLÜ SAĞANAK YAĞIŞLI
14,5
GÖKGÜRÜLTÜLÜ SAĞANAK YAĞIŞLI

ZİNCİRLEME KAZADA BACAKLARI KOPAN KİŞİ HASTANEDE ÖLDÜ

ZİNCİRLEME KAZADA BACAKLARI KOPAN KİŞİ HASTANEDE ÖLDÜ

Kaza, dün saat 15.00 sıralarında Anadolu Otoyolu Bolu Dağı Tüneli içerisinde meydana geldi. İstanbul yönüne giden bir otomobil tünel içerisinde buzlanan yolda direksiyon kontrolünü yitirmesi sonucu savruldu. Yolun ortasında kalan otomobile arkadan gelen araçlar çarptı. Zincirleme trafik kazasında 2 otobüs, 6 tır ve 10 otomobil birbirine girdi. Kazada yaralanan 17 kişi Düzce ve Bolu’daki hastanelere kaldırılırken, 14’ünün tedavisi ayakta yapıldı. Kazada bacakları kopan ve ağır yaralı olarak Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan Doğan Başaran doktorların tüm müdahalesine rağmen hayatını kaybetti.

Kazada ağır yaralanan 8 aylık bebeğin ise Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin yoğun bakım ünitesinde tedavisi sürüyor. Bebeğin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Bolu Dağı Tüneli’nde 18 aracın birbirine girdiği ve 31 kişinin yaralandığı zincirleme trafik kazasında bacakları koparak ağır yaralanan 16 yaşındaki Doğan Başaran tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Kazada ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan 8 aylık bebeğin ise, yoğun bakımda mücadelesi sürüyor.

Boludabolu Avatar
BoludaBolu
20 Mart 2022
Paylaş:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir