Dolar
ABD Doları 34.1048
Euro
Euro 38.0948
Sterling
Sterling 45.3949
Altın
Altın 2841.2000
BOLU AZ BULUTLU
22,4
AZ BULUTLU

METEOROLOJİ’DEN YOĞUN KAR UYARISI

METEOROLOJİ’DEN YOĞUN KAR UYARISI

Hafta sonunu yoğun karın etkisinde geçiren Bolu, hafta içerisinde de yoğun kar yağışının etkisinde kalacak. Meteoroloji Genel Müdürlüğünün yaptığı açıklamaya göre 18 Ocak Salı günü Bolu ve Batı Karadeniz’de yoğun kar yağışı gerçekleşecek.

Bolu için “sarı” uyarı yapılırken, “Batı Karadeniz’de beklenen yağışların 18.01.2022 Salı sabah saatlerinden itibaren bölge genelinde yoğun kar yağışı (20 cm. üzeri) şeklinde olacağı tahmin ediliyor. Rüzgarın kıyı kesimlerde kuzey yönlerden kuvvetli yer yer fırtına (50-70 km/saat) şeklinde esmesi bekleniyor. Yoğun kar yağışının 19.01.2022 akşam saatlerinden sonra etkisini kaybedeceği tahmin ediliyor. Kuvvetli rüzgarla birlikte tipi, buzlanma, don olayı, yüksek kesimlerde çığ tehlikesi ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır” ifadeleri kullanıldı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarıya göre, 18 Ocak Salı Günü Bolu’da yoğun kar yağışı gerçekleşeceği belirtildi.

Boludabolu Avatar
BoludaBolu
17 Ocak 2022
Paylaş:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir