Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

MUHTEŞEM HOBİT EVLERİ

MUHTEŞEM HOBİT EVLERİ
Seben Belediye Başkanı Süleyman Özbağ tarafından yaptırılan ve ilimiz turizmine büyük katkı sağlaması beklenen Hobit Evleri görenleri adeta büyülüyor. Hobit evler çok kısa süre sonra hizmet vermeye başlayacak.


Seben Belediye Başkanı Süleyman Özbağ’ın ilçe ve Bolu turizmine katkı sağlamak amacıyla başlattığı tesisleşme harekatı tüm hızıyla sürüyor.
Birçok doğa güzelliklerini ve tarihi eserleri içinde barındıran Seben’i, turizmde de marka yapmak için kolları sıvayan Başkan Süleyman Özbağ herkesin ismini duyduğu fakat gidip göremediği Solaklar Kaya evlerinin bulunduğu bölgede turizm hamlesi başlattı. Bölgede alt yapı çalışmalarını tamamlayan başkan Özbağ Seben’e gelen turistlerin konaklayabilmesi için bungalov evlerin inşaatını kısa sürede tamamlayarak bölgenin tek taş restoranını da 1 yıl içinde bitirerek hizmete açtı.
ADETA CAZİBE MERKEZİ OLDU
Gelinen noktada Seben Turizm’ine büyük katkısı olan Solaklar Kaya Evleri, her gün ziyaretçi akınına uğruyor. Büyük Bungalov ve Küçük Bungalov olarak 2’ye ayrılan odalar, en iyi konforu sunmakla kalmıyor, müthiş bir manzarayla gelen turistleri baş başa bırakıyor. Kısa sürede tanıtılan tesislerde kalmak isteyenler randevu için sıraya girerken Taş Restoranda bölgeye özgü ürünler tamamen organik olarak sunuluyor.
HOBİT EVLERİ GÖRENLERİ BÜYÜLÜYOR
Başkan Özbağ yine burada yapılan bungalov evlere paralel olarak kayaların içini oydurarak 3 adet Hobit evi adını verdiği konaklama tesislerini de bitirmek üzere. Dünyada izlenme rekorları kıran Yüzüklerin Efendisi filminde ki Hobit karakterlerinin yaşadığı evleri andıran yapılar görüntüsüyle büyülüyor. Tamamen kayalar oyularak imal edilen evler kısa sürede konaklamaya açılacak.
Hobit evlerinin büyük ilgi görmesi bekleniyor…

Etiketler: