Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

Kuş Cennetine lokanta incelemesi

Kuş Cennetine lokanta incelemesi
Yeniçağa Belediye Başkanı Recai Çağlar, bayram öncesinde başlatılan asfalt çalışmaları sonrasında yeni hizmetlerin müjdesini verdi. Çağlar, “Yeniçağa gölü kenarına kır lokantası yapılacak” dedi.


Yeniçağa’nın son zamanlarda yaptığı çalışmalarla giderek gelişmesi ve güzelleşmesine öncülük eden Yeniçağa Belediye Başkanı Recai Çağlar, bayram öncesinde başlattıkları asfalt çalışmalarının ardından yeni çalışmaların müjdesini Yeniçağalılarla paylaştı. Başkan Çağlar, sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlarda ilk olarak daha önce projesi kamuoyuyla paylaşılan Kuş Cenneti Kır Lokantası inşaatının yakında başlayacağını duyurdu. Recai Çağlar, bir diğer paylaşımında ise Yeniçağa Gölüne deşarj olan derelerin pera çalışmasının başlayacağını açıkladı. Yakın başlayacak olan yeni çalışmalarla ilgili “Allah bitirmeyi ve iyi günlerde kullanmayı nasip etsin” ifadelerini kullandı.

Öte yandan Doğa Koruma ve Milli Parklar (DKMP) Bölge Müdürlüğü yetkilileri, Yenicağa Gölü Sulak Alanında yapılması planlanan kır lokantası alanında incelemelerde bulundu. DKMP 9. Bölge Müdür Yardımcısı başkanlığındaki heyet kır lokantası yapışması planlanan alanda ölçümler gerçekleştirdi.

Etiketler: