Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

“BEN SENİ SANDIKTA YENELİ 7 YIL OLDU”

“BEN SENİ SANDIKTA YENELİ 7 YIL OLDU”
Cumhuriyet Halk Partisi Bolu Milletvekili Tanju Özcan; Ekonomi Bakan Yardımcısı Fatih Metin’in kendisi hakkındaki “Fatih Metin Hastalığına yakalanmış” söylemlerine karşılık yanıt verdi. Özcan; Senin haddine mi bana cevap vermek? Ben seni sandıkta yeneli 7 yıl oldu. 7 yıl önce bir yendim 3 yıl önce bir daha yendim” dedi.

Ekonomi Bakan Yardımcısı Fatih Metin’in Boluspor’a verdiği otobüs sözünü de eleştiren CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan, “Bak utancından maçlara gelemiyorsun ama seçim dönemi olunca sokağa çıkmayı biliyorsun” şeklinde konuştu.

Cumhuriyet Halk Partisi Bolu Milletvekili Tanju Özcan seçim çalışmalarını sürdürdüğü Bolu Sanayi Sitesinde yaptığı açıklamada Ekonomi Bakan Yardımcısı Fatih Metin’e ağır bir dille yüklendi. Özcan;

“Bizim siyasi rakiplerimiz dışında burada milletvekili aday adayları var bunlar bizim rakibimiz. Onlarla tartışıyoruz ama birde ne olduğu belli olmayan birileri geliyor, Bakan Yardımcısıymış. Devlet memuru mu? Siyasetçi mi? Arpalıktan birileri geliyor buralarda bize bulaşıyor. Bay Fatih ben şunu açık olarak söyleyeyim. Sen haddini bil, bakan yardımcısı isen git Ankara’da bakanlıkta otur. Son günlerinde oranın keyfini sür. Senin haddine mi bana cevap vermek? Ben bir siyasi partinin milletvekiliyim ve milletvekili adayıyım. Partin seni milletvekili adayı yapsaydı bunları konuşurduk. Şimdi devletin imkanları ile devletin sağladığı makam araçlarıyla buralarda fink atıyorsun. Olur olmaz laflar ediyorsun. Ticaret odasını seçim bürosu haline getirdin” ifadelerini kullandı.

“UTANCINDAN MAÇLARA GELEMİYORSUN”

Özcan; Boluspor otobüs sözünün yerine getirilmemesi üzerine Metin’e söylemlerde bulunarak; “Neymiş efendim Fatih Metin hastalığına yakalanmışız. Ben seni sandıkta yeneli 7 yıl oldu. 7 yıl önce bir yendim 3 yıl önce bir daha yendim. Yüreğin yetseydi çıksaydın bir daha yenerdim. Adam o kadar yüzsüz ki; sen önce şu Boluspor ile ilgili otobüs sözünü yerine getir. Bak utancından maçlara gelemiyorsun ama seçim dönemi olunca sokağa çıkmayı biliyorsun” diye konuştu.

“2’İNCİ SULTAN FATİH METİN KÖPRÜSÜ BEKLİYOR”

Son olarak Çaydurt’da ki köprünün bitirilmediğini belirten Özcan; “Öncelikle Çaydurt’da ki köprüyü bitir. Orada 2’inci Sultan Fatih Metin köprüsü bekliyor. Hayvan ve insan geçemez yazıyor üzerinde. Önce onları tamamla. İnsanda biraz yüz olur olacak” dedi.

 

 

Etiketler: