Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

DEMİRKOL’DAN MÜJDELER

DEMİRKOL’DAN MÜJDELER
Bolu İl Sağlık Müdürü Muhammed Emin Demirkol, Gerede Devlet Hastanesi, Mudurnu Devlet Hastanesi ve 3. Basamak Acil hizmeti ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Gerede Devlet Hastanesinin açılışını yakın zamanda yapmayı planladıklarını kaydeden Demirkol, Mudurnu Devlet Hastanesi’nin de ihale aşamasının sona erdiğini ve yakında yapımına başlanacağını söyledi.

Bolu’da ilk defa 3. Basamak acil hizmetinin önümüzdeki aydan itibaren başlayacağını ifade eden Demirkol, “Çok büyük geniş bir acilimiz oluyor, el birliği ile Bolu’muza güzel bir acil üniversiteye yakışır güzel bir acil kazandıracağımızı buradan müjdelemek istiyorum.” dedi.

Bolu İl Sağlık Müdürü Yrd. Dr. Muhammed Emin Demirkol, Gerede Devlet Hastanesi ile ilgili gelişmeler ile bilgiler vererek; “Sayın Cumhurbaşkanımızın Pazar günü ilimizi ziyaretinde bahsetmiş olduğu Gerede Devlet hastanemiz ile ilgili açılışımızı yakın zamanda güzel bir organizasyon ile planlıyoruz. Pazartesi itibariyle tamamlanmış kısımda yeni binamızda hizmete başlamış olacağız. Bu hafta sonu taşınmamızı yapıyoruz malzemelerimizi, tıbbi cihazlarımızı aldık. Sonrasında da geri kalan eskiden yapılmış olan kısmın tadilatı başlayacak. 3 ay içerisinde de onun tamamlanması öngörülüyor. Mudurnu Devlet Hastanesi ile ilgili ihale aşamaları bitti, yapıma inşallah başlanmış olacak” diye konuştu.

“BOLUMUZA GÜZEL BİR ACİL KAZANDIRACAĞIZ”

Bolu’ya güzel bir acil kazandıracaklarını müjdeleyen Demirkol; “Üniversite hastanemizin de acil kısmı Bolu’da ilk defa 3’üncü basamak acil olarak inşallah önümüzdeki aydan itibaren hizmet vermeye başlayacak. Çok büyük geniş bir acilimiz oluyor yanına rektörlüğümüzün yapmış olduğu bina ile Rektörlüğümüze çok teşekkür ediyorum hem de sağlık bakanlığımızda iç teçhizatı cihaz alımlarını yapıyor şu anda, el birliği ile Bolumuza güzel bir acil, üniversiteye yakışır güzel bir acil kazandıracağımızı buradan müjdelemek istiyorum. UMKE, 112 ile çok ciddi çalışmalarımız oluyor. Özellikle çevre illerden yeni doğan çalışma programları ile ilgili otellerimizde yaklaşık 100-150 kişilik katılımlarla Türkiye’deki sağlık çalışanlarımıza eğitim veriyoruz. Bu noktada da Bolu hem eğitim merkezi olsun, hem cazibe merkezi hem de sağlık turizm noktasında da önemli bir yol kat edelim istiyoruz.” şeklinde konuştu.

 

Etiketler: