Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

ÖNCE TEDAVİ OLDU, SONRA BAĞIŞ YAPTI

ÖNCE TEDAVİ OLDU, SONRA BAĞIŞ YAPTI
İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi’nde gördüğü tedaviyle sağlığına kavuşan Emine Fidan, hem duyduğu memnuniyeti ifade etmek, hem de merhum eşi Bayram Fidan’ın ismini yaşatmak üzere, üniteye bir özel tedavi odası ile mescit iç tefrişatını yenilemek için bağışta bulundu.

Yaşamı tehdit eden hastalıklarla mücadele eden hastaların fiziksel, psikososyal ve spritüel gereksinimlerinin karşılandığı Palyatif Bakım Servisi’ne kazandırılan yeni özel oda da hastaların konforu için her şey düşünülmüş durumda. Tam teşekküllü hali ile hizmete açılan yeni oda ile birlikte Köroğlu Ünitesi’nde oda sayısı 15’e yükseldi. Bağış ile birlikte mescidin halıları da tamamıyla yenilendi.

Bağışçı Emine Fidan, bağışıyla üniteye kazandırılan hasta tedavi odası ve halıları yenilenen mescidi gezdi ve hastane yöneticileriyle bir araya geldi.

İzzet Baysal Devlet Hastanesi Başhekimi M. Mustafa Gürdal, Fidan’a teşekkür plaketi verdi. Başhekim Yardımcısı Uzm. Dr. Esra Özdemir ise, Fidan’a bir buket çiçekle teşekkürlerini sundu. Bağışcı Fidan’ın bu ziyaretinde yer alan İdari ve Mali İşler Müdürü İbrahim Yüceer ve Müdür Yardımcısı Sema Çetinkaya’da teşekkürlerini ifade etti.

Etiketler: